Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 1. A szolgáltató
 1. A pszichokonyvek.hu weboldalon elérhető online áruházat a Hydelight Event and Communication kft. üzemelteti (továbbiakban: „Szolgáltató).
 2. Szolgáltató székhelye. 4031 Debrecen, Kishegyesi út 49. B épület fszt. 3.
 3. Szolgáltató postacíme: 4001 Debrecen, Pf. 166.
 4. Szolgáltató ügyfélszolgálatának telefonszáma: +36 70 555 33 55, mely munkanapokon 9 és 16 óra között érhető el; e-mail címe: webshop@pszichokonyvek.hu
 5. Szolgáltató adószáma: 22635480-2-09
 6. Szolgáltató cégjegyzékszáma: 09-09-075764
 1. A  szolgáltatás igénybevétele
 1. A megrendelés leadása az internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.pszichokonyvek.hu webcímen.
 2. Telefonon, faxon, e-mailben, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. Kivételt képeznek ez alól a külföldi címre történő megrendelések, melyet a Szolgáltató a Vásárlóval elektronikus úton, e-mailben történő egyeztetés után tekint végleges megrendelésnek.
 3. A Vásárló által megvásárolni kívánt termék „kosárba” helyezését követően a Vásárló Regisztrációval vagy Regisztráció nélkül is leadhatja megrendelését. A "megrendelem" fülre kattintással a Vásárló ajánlatot tesz, mellyel fizetési kötelezettsége keletkezik, és amelyre a Szolgáltató a megrendeléstől számított 48 órán belül a regisztráció során megadott elektronikus levelezési címre visszaigazolást küld. A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a megvásárolni kívánt termék megnevezését és darabszámát, az alkalmazni kívánt átvételi és fizetési módot, a rendelés értékét, a szállítási feltételeket, valamint a Vásárló adatait. Amennyiben a visszaigazolás a fent leírt határidőben és tartalommal nem kerül a Vásárlónak megküldésre, úgy a Vásárlót a továbbiakban nem köti az ajánlata. A rendelés leadása során a Vásárló jogosult a regisztráció alkalmával megadott személyes és szállítási adatok módosítására. 
 4. A Vásárló a megvásárolni kívánt termékek vételárát online bankkártyával a Barion fizetési felületén keresztül egyenlítheti ki.
 5. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a Vásárló részére. Szolgáltató a megrendeléstől számított 24 órán belül automatikus visszaigazolást küld a Vásárló által megadott e-mail címre.
 6. Az előrendelhető termékek esetében a pénzügyi tranzakció teljesítést követően válik véglegessé az előrendelés, különösen a névre szólóan dedikált termékek esetében.
 7. A Szolgáltató a termékeket a megrendelést és fizetést követően a DPD futárszolgálat segítségével juttatja el a Vásárlóhoz.
 8. A Szolgáltató elsősorban magyarországi címre postáz. Amennyiben a Vásárló külföldi címet jelöl meg, a Szolgáltató ügyfélszolgálata felveszi a Vásárlóval a kapcsolatot a szállítási többletköltségek egyeztetése végett.
 9. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
 10. A szerződés létrejöttének feltétele a rendelés leadása és az Általános Szerződési Feltételek elfogadása. A szerződési feltételek elfogadása nélkül a honlapról rendelést leadni nem lehet.
 11. A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt árut a megrendelt árut a rendelés leadásakor, és a visszajelzésben szereplő határidőig leszállítsa.
 12. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a Vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja.
 13. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.
 14. A 17/1999. (II.5). kormányrendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Ez alól kivételt képeznek a dedikációval rendelt könyvek.
 15. Kézhezvételi időpont a DPD Futárszolgálat futárától történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható, illetve a DPD Futárszolgálat online rendszerében utólag is ellenőrizhető.
 16. Ha eláll a vásárlástól, a terméke(ke)t saját költségén küldje vissza a Szolgáltató címére (4031 Debrecen, Kishegyesi út 49. B. fszt 3.) és 30 napon belül Szolgáltató visszatéríti a visszaküldött termék(ek) vételárát.
 17. Elállás esetén a Vásárlót kizárólag a termék(ek) visszaküldésének költsége terheli.
 18. Dedikált könyv vásárlása esetén Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot.
 19. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
 20. A Szolgáltató mindent megtesz azért, hogy oldalain megjelenő adatok (termékek leírása, ára, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk-ban rögzített rendelkezések irányadók.
 1. Egyéb rendelkezések
 1. A Szolgáltató jogosult a Vásárló részére hírlevelet vagy egyéb reklám tartalmú levelet küldeni, amennyiben a Vásárló regisztrációkor ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult.
 2. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a Vásárló által a regisztrációkor, illetve a hozzájárulás rögzítésekor megadott adatok a valóságnak megfelelnek-e.
 3. A vásárlói panaszügyintézés írásban történik az webshop@pszichokonyvek.hu e-mail címen.
 4. ezen szerződés a hatályos jogszabályoknak megfelelően, magyar nyelven íródott.

Érvényes: 2018. augusztus 27-től visszavonásig.

Keresés