Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pszichofitness gyermekeknek CD

Ár:
2.900 Ft (2.762 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. július 04.
Cikkszám: B23
Elérhetőség: Raktáron

A december 17-ig beérkező megrendelések esetén a könyv névre szóló dedikációval is kérhető! A dedikálandó nevet a pénztárfolyamat végén lehet megadni.
A könyveket a dedikálást követően postázzuk, a kiszállítás várható dátuma: december 22.  

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A lelki edzést szolgáló gyakorlatok gyűjteménye a gyermekek stresszkezelési és érzelmi intelligenciafejlesztési céljait szolgálja. Segítségükkel megalapozhatjuk és megerősíthetjük az egészséget óvó és az életet boldogító képességeket. 
A hála, a köszönetmondás, a derűlátás és a jó cselekedetek gyakorlására, a lelki megküzdési képesség erősítésére, az örömképesség fejlesztésére, valamint a megbocsátásra, a harag elengedésére irányuló lelki gyakorlatok mind a pozitív pszichológia "boldogságfokozó gyakorlataihoz" tartoznak. 
A CD hallgatása nagycsoportos óvodáskortól javasolható tizennégy éves korig, de felnőttek is bátran alkalmazhatják a szubjektíve jólesőnek tapasztalt gyakorlatokat, melyekkel kedvező stresszkezelési és lelkierőedzési eredményeket érhetnek el. A felkínált gyakorlatcsoportok a gyermekek korosztályonkénti szükségleteihez igazodnak.
Óvodás gyermekek esetében a gyakorlatok hallgatásánál nélkülözhetetlen a szülő, nagyszülő, óvópedagógus jelenléte. A biztonságot adó együttesség, a közös élményhelyzet a program hatékonyságának fontos részét képezi.

Keresés